pondělí 5. října 2009

ŘÍJNOVÉ AKTUALITY

Pěkný začátek října všem,

novinky vám nesem.
Tak, perfektně se nám rozjela školní školarová soutěž. Děti získávají školary za plnění svých povinností a naopak jsou jim školary odebírány za různé přečiny proti řádu školy i lidskému rozumu. Nejpilnější z nich má nyní 48 školarů a ten nejméně pilný něco kolem pěti. Proto prosím posílejte dary sponzorské na jarmark, kde se budou těžce vydělané peníze utrácet.
Novinka číslo dvě: v soutěži o mimočítankovou četbu zvítězil Bořík. Po vánocích se tedy pustíme do jeho četby. Proto apeluji na vás, byste knihu sehnali, popřípadě zde nechám odkaz ke koupi na internetu.
A do třetice všeho dobrého: do TV budeme potřebovat švihadla a popřípadě, jste-li majiteli volejbalového či fotbalového míče a můžete zapůjčit do našich hodin, velmi děkuji, páč kabinet TV je jako po vykradení a pachatel samozřejmě neznámý.

Děkuji všem, vaše Pančelka

P.S.:pište, piště dotazy či připomínky tu do komentářů :-)

http://www.arara.cz/t/product.php?id=163387&ref_id=zbozi
http://www.knihkupec.com/vypis.php?out=detail&did=13187
http://www.ulozto.cz/hledej/?q=borikovy+lapalie

2 komentáře:

  1. Dobrý den.
    Chci se zeptat, kdy se bude jarmark konat? A v jaké formě/ pevné,kapalné nebo finanční/ sponzorské dary posílat?

    OdpovědětVymazat
  2. Už docela přestávám chápat systém rozdávání školarů za údajně splněné úkoly.Z odpovědí mého dítěte za co vlastně školary dostávají mi bylo řečeno, že za nošení bombonů, papírů a víček a mezi tím i odměna za kulturní deník atd....
    Tak mi to nějak přestává dávat smysl. To znamená, že čím více přinesou bombonů tím více dostanou peněz? A ty bombony zřejmě dostanou naše děti a s tím tak nějak nesouhlasím. Nejsem proti jinému způsobu odměňování než známkami, ale ať to má smysl a svá pravidla.Chováš se o přestávkách dobře" fajn",zapomínáš věci"špatně".
    Jak mám dítěti vysvětlit, proč dostalo nebo nedostalo školar, když sama tu podstatu nechápu?

    OdpovědětVymazat